عضویت در سایت
آشپز یا قناد
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام
کاربر عادی
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام

ورود به سایت

نام کاربری :
کلمه عبور :

کیک خرما و گردو

شهره شاهرخ
3
like
1288
like
30 دقیقه
like
like
8 نفر

در يــک نگــاه

يک کيک خوشمزه که همه ی اعضای خانواده دوست خواهد داشت.

مواد مورد نياز

1 - تخم مرغ 3 عدد
2 - شکر 100 گرم
3 - روغن مایع 1 پیمانه
4 - خرما 150 تا 200 گرم
5 - آرد 225 گرم
6 - بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
7 - شیر 3/1 پیمانه
8 - گردو 100 گرم
9 - دارچین 2/1 قاشق چای خوری

روش پخــــت

در ابتدا برای اینکه درون کیک ، پوست خرما دیده نشود بهتر است خرما ها را درون آب جوش ریخته و کمی صبر کنیم .

سپس پوست خرما ها را جدا کرده و هسته های خرما را گرفته و با چنگال هم میزنیم تا نرم شوند (پوره خرما ) اجازه دهید کمی خنک شود.

در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را با شکر هم می زنیم .دازچین را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم . روغن مایع را هم اضافه کرده و هم میزنیم .

سپس شیر را و در انتها آرد و بیکینگ پودر را اضافه میکنیم . در اینجا وقت اضافه کردن خرما و گردو هاست .بهتر است گردو ها را کمی آرد پاشی کنیم وبعد داخل مواد بریزیم مثل اکثر کیکها در این مرحله (بعد از اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر نباید مواد را زیاد هم زد .

قالب این کیک باید ارتفاع زیادی نداشته باشد مثلا سینی فر با ارتفاع سه سانت مناسب است .بهتر است کاغذ روغنی درون قالب انداخته و روی آن را با کره یا روغن جامد یا روغن از نوع سرخ کردنی چرب کنیم و بعد مواد را داخل قالب ریخته و داخل فر که از قبل گرم کرده ایم به مدت 30 دققیقه با حرارت 375 درجه فارنهایت قرار دهیم . بعد از خنک شدن کیک را برش داده و سرو کنید .

گالــری تصـــاوير

نظرات :

هنوز کامنتی برای این دستور پخت ثبت نشده است.
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به گروه تاپ تو ایت می باشد.
شرایط عضویت | حریم خصوصی