عضویت در سایت
آشپز یا قناد
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام
کاربر عادی
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام

ورود به سایت

نام کاربری :
کلمه عبور :

کیک جافا

جیمی الیور Jamie Oliver
like
866
like
40 دقیقه
like
like
8 نفر

در يــک نگــاه

مواد مورد نياز

1 - تخم مرغ 1 عدد
2 - پودر قند 50 گرم
3 - آرد 65 گرم
4 - مارمالاد 250 گرم
5 - کره برای چرب کردن
6 - شکلات تلخ 70% به اندازه 100 گرم
7 - پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق غذاخوری
8 - روغن مایع 2 قاشق چایخوری
9 - آب 1 قاشق چایخوری

روش پخــــت

جافا کیک به نوعی کیک گفته می شود که به اندازه بیسکویت کوچک است و پف کمی دارد.و در سال 1927 در انگلستان درست شده .

فر را روی 200 درجه سانتی گراد گرم کنید .

تخم مرغ و پودر قند را خوب بزنید تا نرم و لطیف شود .

بعد آرد را اضافه کنید .

قالب مافین یا تارت را با کره چرب کنید و بعد در هر قالب 1 قاشق غذاخوری از مایه کیک بریزید. و بعد قالب ها را توی فر گذاشته و به مدت 10 دقیقه بپزید تا طلایی شوند .بعد از قالب در آورده و روی پنجره سیمی آنرا خنک کنید .

بعد از سرد شدن کیک ها را به صورت افقی برشی بزنید و روی هر تکه از کیک ها مارمالاد بگذارید .

شکلات و روغن مایع و آب و رنده پوست پرتقال را توی یک دیگ کوچک روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا شکلات آب شود .

حالا شکلات مذاب را روی کیک و مارمالاد بریزید و سرو کنید.

نظرات :

هنوز کامنتی برای این دستور پخت ثبت نشده است.
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به گروه تاپ تو ایت می باشد.
شرایط عضویت | حریم خصوصی