عضویت در سایت
آشپز یا قناد
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام
کاربر عادی
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام

ورود به سایت

نام کاربری :
کلمه عبور :

کروکت مرغ

نوید ذوالفقار
8
like
2064
like
20 دقیقه
like
450 کالری
like
4 نفر

در يــک نگــاه

مواد مورد نياز

1 - پیاز خرد شده 1 عدد
2 - مرغ پوست کنده 1 کیلوگرم
3 - جعفری 2 شاخه
4 - آب 1 پیمانه
5 - نمک و زرد چوبه به مقدار لازم
6 - قارچ ریز خرد شده 500 گرم
7 - کره 50 گرم
8 - زرده تخم مرغ 3 عدد
9 - ادویه, نمک و فلفل به مقدار لازم
10 - سس سفید 1 پیمانه
11 - جعفری یا کرفس ریز خرد شده 2 قاشق سوپخوری
12 - آرد نان خشک (آرد سوخاری) 1 پیمانه
13 - تخم مرغ 3 تا 4 عدد

روش پخــــت

- مرغ را همراه با پیاز، جعفری، آب، زردچوبه و نمک بپزید بطوریکه پس از طبخ دو سه قاشق بیشتر آب نداشته باشد. پس از سرد شدن پوست و استخوانهای آنرا جدا کرده سپس ماشین نمایید.( چرخ کنید)

زرده های تخم مرغ، آب مرغ باقیمانده، ادویه و نمک وفلفل را به سس سفید اضافه کنید و مخلوط نمائید، سپس همراه با جعفری و قارچ تفت داده شده به گوشت مرغ ماشین شده فوق اضافه نموده و مایه را بگیرید.

از مایه توپ های کوچکی در دست آماده و بشکل سیگارت درآورید سپس ابتدا آنها را در آرد سوخاری غلتانده بعد در تخم مرغ زده شده فرو برده و مجددا در آرد سوخاری غلتانده و در روغن سرخ نمائید تا طلائی خوشرنگ شود.

پس از سرخ شدن در صافی قرار دهید.

نظرات :

Mehran Buzz
لطفا طرز تهیه سس سفید را آموزش بدید ، بطوری که گلوله ، گلوله نشود.
تاریخ : 1393/10/15 در ساعت : 11:18 PM
دوست عزیز ، باید شیر را در دو مرحله اضافه کنید و مدام هم بزنید. در ضمن یادتون باشه سس بعد سرد شدن سفت تر میشه برای همین با هر غلظتی که می خواید کمی شل تر بردارید
zahra afsar
سلام با تشکر . قارج تفت داده شده را هم باید چرخ کرد ؟
تاریخ : 1393/11/25 در ساعت : 2:00 AM
نیازی نیست دوست عزیز
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به گروه تاپ تو ایت می باشد.
شرایط عضویت | حریم خصوصی