عضویت در سایت
آشپز یا قناد
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام
کاربر عادی
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام

ورود به سایت

نام کاربری :
کلمه عبور :

چیکن تیکا ماسالا

جیمی الیور Jamie Oliver
like
867
like
55 دقیقه
like
like
1 نفر

در يــک نگــاه

مواد مورد نياز

1 - پودر میخک 1 قاشق چایخوری
2 - پودر زیره 1 قاشق چایخوری
3 - پودر پاپریکا 2 قاق چایخوری
4 - ادویه گرام ماسالا 2 قاشق چایخوری
5 - لیمو 3 عدد
6 - سیر 6 حبه
7 - زنجفیل تازه 2 بند انگشت
8 - ماست 6 قاشق غذاخوری
9 - سینه مرغ بدون استخوان 800 گرم
10 - فلفل تند سبز تازه 3 عدد
11 - برای سس :
12 - پیاز متوسط 2 عدد
13 - سیر 4 عدد
14 - فلفل قرمز تند تازه ½
15 - گشنیز تازه 30 گرم
16 - روغن زیتون
17 - پودر گشنیز 1 قاشق غذاخوری
18 - زردچوبه 2 قاشق غذاخوری
19 - پودر بادام 6 قاشق غذاخوری
20 - کنسرو گوجه فرنگی دو قوطی 400 کرمی ( 800 گرم )
21 - قرص عصاره مرغ 1 عدد
22 - شیر نارگیل 400 گرم

روش پخــــت

یک ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و توی آن پودر میخک،پودر زیره و یک قاشق چایخوری از ادویه گرام ماسالا و یک قاشق چایخوری از پاپریکا بریزید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود

ادویه های بوداده را توی یک کاسه بریزید و به آن آب یک عدد لیمو تازه و سیر و زنجفیل له شده و ماست و یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید .

سینه مرغ را به اندازه 5 سانتی متری برش بزنید و بعد با مواد توی کاسه مخلوط کنید و حسابی هم بزنید تا مرغ مزه دار شود. بعد مرغ ها را به همراه یک عدد فلفل سبز و لیمو برش خورده به صورت یک در میان به سیخ بکشید .این سیخها را در سینی گذاشته و روی آن سلفون بکشید و درون یخچال بگذارید تا به مدت 2 ساعت مزه دار شود.

برای سس :

پیاز ، سیر و فلفل تازه را ریز خرد کنید و به همراه ساقه و برگ گشنیز خرد شده در یک دیگ ریخته آنها را به مدت 20 دقیقه یا تا زمانیکه طلایی شوند تفت دهید.

حالا پودر گشنیز ، زردچوبه و پودر بادام و یک قاشق چایخوری باقیمانده از گرام ماسالا و پودر پاپریکا را هم اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

عصاره مرغ را در 300 میلی لیتر آب جوش حل کنید و به همراه پوره گوجه فرنگی به مواد داخل دیگ اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بپزید تا آب اضافی آن تبخیر شود و در آخر شیر نارگیل و نمک را اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه بگذارید جا بیفتد .

بعد از اینکه سس پخت ، سیخهای مرغ را از یخچال درآورده و به روغن زیتون آغشته کنید سپس آنها را گریل کنید اینکار را روی باربکیو یا ماهیتابه گریل انجام دهید ، وقتی مرغها طلایی شدند آنها را از سیخ درآورده و به سس اضافه کنید و دو دقیقه دیگر آنرا با سس بپزید و در انتها با برنج باسماتی یا نان پراتا سرو کنید .

نظرات :

هنوز کامنتی برای این دستور پخت ثبت نشده است.
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به گروه تاپ تو ایت می باشد.
شرایط عضویت | حریم خصوصی