عضویت در سایت
آشپز یا قناد
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام
کاربر عادی
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام

ورود به سایت

نام کاربری :
کلمه عبور :

پیراشکی گوشت سوخاری

پگاه حیدری
6
like
3287
like
60 دقیقه
like
like
4 نفر

در يــک نگــاه

مواد مورد نياز

1 - سیب زمینی 3 عدد بزرگ و آبپز شده
2 - جعفری تازه 1 قاشق غذا خوری
3 - محلول زعفران 1 قاشق مربا خوری ( در صورت تمایل )
4 - نمک و فلفل به میزان لازم
5 - مواد لازم داخل پیراشکی:
6 - گوشت چرخکرده 200 گرم
7 - پیاز 1 عدد متوسط
8 - رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
9 - ادویه گوشت و زردچوبه و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
10 - نمک و فلفل به میزان لازم
11 - مواد لازم برای سوخاری:
12 - پودر سوخاری به میزان لازم
13 - تخم مرغ 2 عدد

روش پخــــت

ابتدا مواد داخل پیراشکی را تهیه کنید:

پیاز ریز خرد شده را توی روغن سرخ کنید تا نرم و سبک بشه ... بعد ادویه ها و گوشت را هم اضافه کنید تا خوب تفت بخوره و رنگ گوشت عوض بشه ... و در آخر هم رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید و به کناری بگذارید تا خنک شود .

سیب زمینی های آبپز شده و سرد شده را با گوشتکوب له کنید و زعفران و جعفری و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید .

در یک کاسه تخم مرغها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا با هم خوب مخلوط بشه . در یک ظرف جدا هم آرد سوخاری بریزید.

حالا از مواد سیب زمینی به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست پهن کنید و 1 قاشق از مواد گوشتی را توی سیب زمینی بریزید و لبه های سیب زمینی را روی مواد گوشتی آورده و در دست گرد کنید .

حالا پیراشکی را توی تخم مرغ بزنید و بعد توی آرد سوخاری بغلطانید و توی دست به آن فرم دهید و بعد توی روغن داغ هر دو طرفش را سرخ کنید. نوش جان .

نکته: بهتر است مایه گوشتی کم روغن باشد تا پیراشکی بهتر و زیبا تری داشته باشید .

نظرات :

هنوز کامنتی برای این دستور پخت ثبت نشده است.
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به گروه تاپ تو ایت می باشد.
شرایط عضویت | حریم خصوصی