عضویت در سایت
آشپز یا قناد
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام
کاربر عادی
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام

ورود به سایت

نام کاربری :
کلمه عبور :

پنچیک با کرم زعفرانی ( ponchik )

پگاه حیدری
0
like
1552
like
100 دقیقه
like
like
4 نفر

در يــک نگــاه

پنچیک یکی از خوشمزه ترین نونهایی است که تا به حال درست کردم سالها پیش دستورشو در وبلاگ گذاشته بودم و اینبار با مراحل و عکس جدید دوباره به وبلاگ اضافه اش کردم پنچیک در اصل یک نان لهستانیه که در خود لهستان آنرا سرخ می کنند و با پودر قند تزئین می کنند ارمنی های عزیزهم این نان را به وفور و با استادی هر چه تمام تر می پزند و با پودر قند تزئین می کنند تفاوت آنچنانی در دستور هر دو بزرگوار وجود نداره در یکی کره و در دیگری روغن مایع جایگزین میشه می تونید از شیر هم بجای آب ولرم استفاده کنید ، من هم برای رژیمی تر شدنش اونها را توی فر پختم امیدوارم شما هم درست کنید و از مزه خوبش لذت ببرید .....pegah

مواد مورد نياز

1 - مواد لازم برای خمیر:
2 - آب ولرم ( یا شیر ولرم ) 125 میلی لیتر
3 - خمیر مایه خشک 1 قاشق غذاخوری سر خالی
4 - شکر 1 قاشق چایخوری
5 - روغن 50 گرم
6 - شکر 50 گرم
7 - تخم مرغ 2 عدد
8 - آرد 400 گرم ( تقریبی است )
9 - نمک 1/4 قاشق چایخوری
10 - مواد لازم برای تهیه کرم:
11 - شیر سرد 1 لیوان
12 - آرد 2 قاشق غذاخوری
13 - شکر 100 گرم
14 - وانیل 1/4 قاشق چایخوری
15 - کره 20 گرم
16 - زعفران غلیظ 1 قاشق غذاخوری

روش پخــــت

ابتدا در ظرفی مناسب آب ولرم و پودر خمیر مایه و یک قاشق چایخوری شکر بریزید و درب ظرف را بسته و بگذارید در یک جای گرم تا به مدت 10 دقیقه بماند.

در یک ظرف دیگر روغن مایع را با شکر و تخم مرغ خوب مخلوط کنید و سپس مایه خمیر آماده شده را هم اضافه کنید و آرد و نمک را مخلوط کنید و خوب با دست ورز دهید به مدت 10 دقیقه تا خمیر لطیفی به دست آید . حالا کمی آرد درون کاسه بریزید و خمیر را روی آن قرار داده و روی خمیر را هم کمی آرد بپاشید و یه دستمال تمیز روی خمیر بیندازید و بگذارید تا خمیر به مدت 1 تا 2 ساعت استراحت کند تا حجم آن 2 برابر شود.

بعد از سپری شده زمان مذکور خمیر را کمی دیگر ورز داده و از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و گرد کنید و با فاصله درون سینی فر که چرب شده بچینید .باز هم به مدت 15 دقیقه بگذارید تا خمیر درون سینی حجمش زیاد شود .

حالا فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه .

خمیر ها را به مدت 25 دقیقه توی فر بگذارید تا بپزد و در این فاصله کرم داخل پنچیک را آماده کنید.

برای تهیه کرم ابتدا شیر سرد را با آرد و شکر خوب مخلوط کنید و بعد بگذارید روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا غلیظ شود وقتی کمی غلیظ شد یک عدد تخم مرغ را خوب هم بزنید و کم کم به مواد روی حرارت اضافه کنید و همچنان به هم زدن مواد روی گاز ادامه دهید تا تخم مرغ نبرد ، حالا زعفران را اضافه کرده و مدام هم بزنید تا کرم غلیظی بدست بیاد بعد کرم را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه کنید .

وقتی پنچیک ها آماده شدند . نانها را از وسط برش داده و درون آنرا با کرم پر کنید و روی پنچیک را با پودر قند تزئین کنید. نوش جان............pegah

نظرات :

هنوز کامنتی برای این دستور پخت ثبت نشده است.
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به گروه تاپ تو ایت می باشد.
شرایط عضویت | حریم خصوصی