عضویت در سایت
آشپز یا قناد
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام
کاربر عادی
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام

ورود به سایت

نام کاربری :
کلمه عبور :

پای چوپان با بوقلمون

JoCooks
like
493
like
60 دقیقه
like
like
4 نفر

در يــک نگــاه

مواد مورد نياز

1 - پوره سیب زمینی 2 پیمانه
2 - پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
3 - سیر 3 حبه
4 - گوشت بوقلمون ریز خرد شده 2 پیمانه
5 - پوره گوجه فرنگی 1 و 2/1 پیمانه
6 - ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری
7 - کره 2 قاشق غذاخوری
8 - فلفل دلمه سبز 1 عدد
9 - سس تند 1 قاشق چایخوری
10 - پنیر موزارلا 2/1 پیمانه
11 - نمک و فلفل به میزان لازم

روش پخــــت

فر را با دمای 180 درجه روشن کنید.

در یک تابه کره را ذوب کنید سپس پیاز و فلفل دلمه و سیر خرد شده را بریزید و تفت دهید. گوشت بوقلمون و گوجه فرنگی و سس تند را اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل بریزید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید سپس ریحان را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

مواد را درون یک ظرف مستطیل شکل بریزید و روی آن را صاف کنید سپس پوره سیب زمینی را روی مواد گوشتی بریزید و خوب پخش کنید .

روی پوره سیب زمینی پنیر موزارلا بریزید و ظرف را به مدت 30 دقیقه درون فر بگذارید تا روی پای طلایی شود . زمان سرو روی غذا مقداری جعفری خرد شده بریزید.

نظرات :

هنوز کامنتی برای این دستور پخت ثبت نشده است.
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به گروه تاپ تو ایت می باشد.
شرایط عضویت | حریم خصوصی