عضویت در سایت
آشپز یا قناد
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام
کاربر عادی
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام

ورود به سایت

نام کاربری :
کلمه عبور :

پاستا کاربونارا

نوید ذوالفقار
3
like
1586
like
35 دقیقه
like
like
4 نفر

در يــک نگــاه

يک رسپی محبوب از پاستای ايتاليایی

مواد مورد نياز

1 - اسپاگتی 300 گرم
2 - روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
3 - ژامبون خرد شده 200 گرم
4 - سیر ساطوری 2-3 حبه
5 - زرده تخم مرغ 5 عدد
6 - خامه 150 میلی لیتر
7 - پنیر پارمزان رنده شده 100 گرم
8 - نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

روش پخــــت

چهار لیتر آب را به همراه 4 قاشق غذاخوری روغن و 4 قاشق غذاخوری نمک به جوش آورید. اسپاگتی را 10 -12 دقیقه در آن بپزید تا مغز پخت شود.

روغن زیتون را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و ژامبون را 3-4 دقیقه در آن تفت دهید تا کمی سرخ شود.

تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید تا یک دست شود، سپس خامه و پنیر پارمزان را اضافه کرده و مایه را کاملا مخلوط کنید.نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

پاستا را آبکش کنید، سپس قابلمه ژامبون را روی حرارت برگردانده و پاستا را به آن اضافه کنید و 3-4 دقیقه حرارت دهید. ظرف را از روی حرارت برداشته و مایه تخم مرغ را کم کم به پاستا اضافه کرده و هم بزنید تا زرده با گرمای غذا ببندد. –پاستا را در ظرف کشیده و روی آن کمی فلفل سیاه و پنیر پارمزان پاشیده و سرو کنید.

نکات :

خامه را می توانید از دستور تهیه حذف کنید.

میتوانید قبل از سرخ کردن ژامبون، یک پیاز ساطوری کوچک را در روغن زیتون کمی تفت دهید تا بلوری شود.

زرده تخم مرغ باید حتما با گرمای پاستا ببندد نه با حرارت ظرف، وگرنه زرده به صورت نیمرو درآمده و طعم و شکل پاستا عوض می شود.

نظرات :

هنوز کامنتی برای این دستور پخت ثبت نشده است.
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به گروه تاپ تو ایت می باشد.
شرایط عضویت | حریم خصوصی