عضویت در سایت
آشپز یا قناد
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام
کاربر عادی
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام

ورود به سایت

نام کاربری :
کلمه عبور :

سوپ خامه و کدو حلوایی ( pumpkin cream soup )

پگاه حیدری
3
like
1608
like
60 دقیقه
like
like
4 نفر

در يــک نگــاه

مواد مورد نياز

1 - پوره کدو حلوایی 2 پیمانه
2 - سیب زمینی نگینی خرد شده 1 عدد متوسط
3 - هویج نگینی خرد شده 1 عدد متوسط
4 - آب مرغ ( استاک مرغ ) 3 پیمانه
5 - پیاز نگینی خرد شده 1 عدد متوسط
6 - جوانه گندم یک دوم پیمانه
7 - جعفری ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
8 - خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری
9 - پودر پاپریکا 1 قاشق مربا خوری
10 - روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
11 - زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم

روش پخــــت

می توانید برای این سوپ هم از پوره کدو حلوایی که لینک طرز تهیه آن در پایین صفحه آمده، استفاده کنید و هم از کدو حلوایی خام و مکعبی خرد شده .

ابتدا پیاز خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم و سبک شود . بعد سیب زمینی، هویج و جوانه گندم را به همراه پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید .حالا پوره کدو حلوایی و استاک مرغ را هم اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به مدت 45 دقیقه بپزد .

سوپ پخته شده را در دستگاه غذا ساز بریزید و آنرا پوره کنید دوباره سوپ را درون دیگ بریزید و به آن خامه و جعفری خرد شده، اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه آنرا سرو کنید.... نوش جان .

نکته: ادویه پاپریکا را می توانید از عطاری ها یا سوپر مارکت های بزرگ تهیه کنید.

نکته: در صورتیکه جوانه گندم در دسترس نبود می تواند بلغور یا پرک گندم را جایگزین کنید .

نظرات :

ناهید ابوتراب
دست گلت درد نکنه پگاه جان عالی بود
تاریخ : 1393/11/10 در ساعت : 11:19 AM
خواهش می کنم عزیزم :)
سحر
سلام من درستش کردم خوبه مزه اش. میشه با لیموترش خورد؟چون خامه داره میپرسم
تاریخ : 1394/09/16 در ساعت : 6:08 AM
بله عزیزم بعد از اینکه در کاسه سرو ریختید می تونید بهش آبلیمو اضافه کنید ☺
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به گروه تاپ تو ایت می باشد.
شرایط عضویت | حریم خصوصی