عضویت در سایت
آشپز یا قناد
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام
کاربر عادی
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام

ورود به سایت

نام کاربری :
کلمه عبور :

دیپ اسفناج و پنیر ( مکزیکی )

JoCooks
like
1353
like
50 دقیقه
like
like
6 نفر

در يــک نگــاه

مواد مورد نياز

1 - اسفناج تازه 170 گرم
2 - پیاز درشت 1 عدد
3 - روغن کانولا 1 قاشق غذاخوری
4 - گوجه فرنگی نگینی خرد شده 400 گرم
5 - پنیر خامه ای 228 گرم
6 - پنیر موزارلا 2 پیمانه
7 - فلفل سبز تند 1 عدد

روش پخــــت

فر را با دمای 180 درجه روشن کنید .

در یک قابلمه کوچک آب را بجوشانید سپس اسفناج را درون آب جوش بریزید و بگذارید به مدت 3 تا 5 دقیقه پخته شود. اسفناج را در آبکش بریزید تا آب آن کاملا خارج شود و بعد آن را خرد کنید.

در یک تابه پیاز را کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید . گوجه فرنگی و پنیر خامه ای را اضافه کنید . سپس اسفناج و پنیر موزارلا و فلفل سبز خرد شده ا را بریزید . مواد را درون ظرف مناسب فر ریخته و به مدت 30 دقیقه درون فر قرار دهید تا پخته شود . به صورت گرم با نان سرو شود.

نظرات :

هنوز کامنتی برای این دستور پخت ثبت نشده است.
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به گروه تاپ تو ایت می باشد.
شرایط عضویت | حریم خصوصی