عضویت در سایت
آشپز یا قناد
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام
کاربر عادی
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام

ورود به سایت

نام کاربری :
کلمه عبور :

خورشت کرفس

azadeh Doudman
0
like
813
like
90 دقیقه
like
like
6 نفر

در يــک نگــاه

خورشت کرفس یکی از خورشت های اصیل ایرانی و مجلسی است که از ترکیب گوشت گوسفند یا گوساله ؛ کرفس ؛ نعناع و جعفری تهیه می شود ؛ نعناع عطر و طعم بینظیری به این خورشت می دهد چنانچه تمایل داشته باشید با من و طرز تهیه این خورشت خوشمزه همراه باشید ...

مواد مورد نياز

1 - گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
2 - ساقه کرفس ۳۰۰ گرم
3 - نعناع ۳ قاشق غذاخوری
4 - جعفری ۲۰۰ گرم
5 - برگ کرفس ۲۰۰ گرم
6 - پیاز ۲ عدد
7 - فلفل ؛ زردچوبه و ادویه خورشتی به میزان لازم
8 - نمک به میزان لازم
9 - روغن به میزان لازم
10 - آبلیمو یا آبغوره به میزان لازم

روش پخــــت

پیاز را ریز خرد کنید با کمی روغن تفت دهید با گوشت تفت داده تا خوب سرخ شود و بعد زردچوبه و ادویه بزنید و به آن آب اضافه کنید و بگذارید بپزد .

ساقه های کرفس را که به اندازه دلخواه خرد کرده اید را در روغن کمی تفت دهید و کنار بگزارید نعناع , جعفری , برگهای کرفس را ریز خرد کنید و در روغن جدا تفت دهید و به خورشت اضافه کنید .

وقتی گوشت پخت و خورشت جا افتاد ساقه های کرفس را به خورشت اضافه کنید و حرارت را کم کنید و بگذارید تا خورشت به مدت ۲۰ دقیقه خوب به روغن بیافتد . در آخر هم نمک و فلفل و ترشی خورشت را اندازه کنید.

سپس در ظرف مناسب ریخته به همراه پلو سفید یا زعفرانی و مخلفات مورد علاقه سرو کنید .

( نکات ) - به جای آبلیمو یا آبغوره می توان از لیمو عمانی استفاده کرد. - در صورت دلخواه می توانید از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید - استفاده بیشتر از نعناع باعث تلخ شدن خورشت شما می شود.

نوش جان آزاده

گالــری تصـــاوير

نظرات :

هنوز کامنتی برای این دستور پخت ثبت نشده است.
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به گروه تاپ تو ایت می باشد.
شرایط عضویت | حریم خصوصی