عضویت در سایت
آشپز یا قناد
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام
کاربر عادی
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام

ورود به سایت

نام کاربری :
کلمه عبور :

خورشت بره مراکشی

جیمی الیور Jamie Oliver
like
584
like
90 دقیقه
like
like
4 نفر

در يــک نگــاه

مواد مورد نياز

1 - زیره ½ قاشق چایخوری
2 - تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
3 - تخم رازیانه 1 قاشق چایخوری
4 - پودر فلفل هندی 2 قاشق چایخوری
5 - رزماری تازه 1 ساقه
6 - زنجفیل تازه به اندازه 2 بند انگشت
7 - نمک و فلفل به میزان لازم
8 - روغن زیتون بکر به میزان لازم
9 - گوشت بره 500 گرم
10 - سیب زمینی خرد شده 4 عدد
11 - پیاز قرمز خرد شده 2 عدد
12 - گوجه فرنگی خرد شده 4 عدد
13 - چوب دارچین 1 عدد
14 - برگ بو 2 عدد
15 - قیسی خشک 1 پیمانه
16 - آب داغ 285 میلی لیتر
17 - کوسکوس 350 گرم
18 - سرکه قرمز کمی
19 - گشنیز تازه 50 گرم
20 - ماست 4 قاشق غذاخوری

روش پخــــت

فر را روی 190 درجه سانتی گراد گرم کنید .

فر را روی 190 درجه سانتی گراد گرم کنید .

در یک کاسه زیره، رازیانه ، تخم گشنیز را با مقداری فلفل قرمز تند و رزماری و زنجفیل و کمی نمک و فلفل و دو قاشق غذاخوری از روغن زیتون خوب مخلوط کنید . این مواد را به دو قسمت تقسیم کنید یک قسمت برای مزه دار کردن گوشت و یک قسمت را برای مزه دار کردن سبزیجات به کناری بگذارید .

حالا گوشت بره را با این مواد خوب ماساژ دهید .سپس گوشت را به کناری بگذارید .

در یک کاسه دیگر پیاز و سیب زمینی را با ادویه ای که کنار گذاشته بودید مزه دار کنید .

در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیاز و سیب زمینی را توی ماهیتابه ریخته و به مدت 4 دقیقه خوب تفت دهید تا پیاز نرم شود.

سپس گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و با بقیه مواد کمی تفت دهید حالا گوشتی که مزه دار کرده بودید را روی سبزیجات گذاشته و 3 پیمانه آب را به همراه چوب دارچین ، برگ بو و قیسی به مواد اضافه کنید سپس خورشت را توی فر گذاشته تا به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه بپزید .

در یک دیگ کوچک آب جوش را روی کوسکوس بریزید و بگذارید بماند و حجم آن دو برابر شود ، بعد کوسکوس را آبکش کرده و به آن نمک و فلفل و کمی روغن زیتون و سرکه قرمز اضافه کنید و سر ظرف را با فویل بپوشانید و توی فر بگذارید تا به مدت 5 دقیقه بپزد .

در انتها گشنیزهای تازه را خرد کرده و روی خورشت بریزید و با کمی ماست روی آنرا تزئین کنید و خورشت را در کنار کوسکوس پخته شده سرو کنید .

نظرات :

هنوز کامنتی برای این دستور پخت ثبت نشده است.
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به گروه تاپ تو ایت می باشد.
شرایط عضویت | حریم خصوصی