عضویت در سایت
آشپز یا قناد
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام
کاربر عادی
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام

ورود به سایت

نام کاربری :
کلمه عبور :

حلوای زنجبیلی

azadeh Doudman
0
like
959
like
60 دقیقه
like
like
6 نفر

در يــک نگــاه

حلوای زنجبیلی یکی از انواع حلوا‌های سنتی ایران است. این حلوا در مناطق سردسیر شمالی کشور به ویژه در استان آذربایجان تهیه می شود. در این حلوا برخلاف حلواهای رایج ، به جای زعفران از زنجبیل استفاده می‌شود. به سبب وجود زنجبیل مقوی بوده و خوردن آن در ماه رمضان مرسوم است. حلوای زنجبیلی یکی از سوغاتی های خوشمزههه استان گلستان است با من و طرز تهیه آن همراه باشید .

مواد مورد نياز

1 - آرد 1 پیمانه
2 - پودر قند 3/4 پیمانه
3 - کره 100 گرم
4 - روغن جامد یا مایع 2 قاشق غذاخوری
5 - پودر زنجبیل 1,1/2قاشق غذاخوری
6 - خلال پسته برای تزیین مقداری

روش پخــــت

ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم

کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود

سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم

اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید .

نوش جان آزاده

نظرات :

هنوز کامنتی برای این دستور پخت ثبت نشده است.
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به گروه تاپ تو ایت می باشد.
شرایط عضویت | حریم خصوصی