عضویت در سایت
آشپز یا قناد
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام
کاربر عادی
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام

ورود به سایت

نام کاربری :
کلمه عبور :

تارت توسکانی با شکلات و گلابی

جیمی الیور Jamie Oliver
like
525
like
35 دقیقه
like
like
6 نفر

در يــک نگــاه

مواد مورد نياز

1 - خمیر تارت آماده 375 گرم
2 - گلابی 2 تا 3 عدد
3 - پودر قند 4 قاشق غذاخوری
4 - خامه صبحانه هم زده شده 300 میلی لیتر
5 - شکلات تلخ 70% به اندازه 200 گرم
6 - کره 30 گرم

روش پخــــت

فر را روی 190 درجه سانتی گراد گرم کنید .

خمیر تارت را به ضخامت 1 سانتی متر باز کنید و توی قالب تارت یا توی سینی فر مستطیلی شکل بگذارید و با انگشت دست دور تا دور آنرا به صورت هلال درآورید.

گلابی ها را به دو نیم تقسیم کنید و هسته آنرا خارج و سپس برش بزنید .

نصف پودر قند دستور را روی گلابی ها بریزید و به مدت 1 دقیقه آن را به کناری بگذارید .حالا گلابی ها را روی خمیر بچینید و خمیر را توی فر به مدت 18 تا 20 دقیقه یا تا زمانیکه طلایی شود بپزید .

خامه را درون دیگ کوچکی روی حرارت بگذارید و کمی آنرا گرم کنید نه به اندازه ای که به جوش آید . بعد از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات درون آن ذوب شود و بعد بقیه پودر قند و کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم یکدست شوند .

تارت را از فر درآورده و اجازه دهید ، سرد شود بعد مایه شکلات سرد شده را روی خمیر بریزید و در انتها تارت را توی فریزر بگذارید تا به مدت 20 دقیقه بماند .

تارت را از فریزر درآورده و برش بزنید و سرو کنید .

نظرات :

هنوز کامنتی برای این دستور پخت ثبت نشده است.
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به گروه تاپ تو ایت می باشد.
شرایط عضویت | حریم خصوصی