عضویت در سایت
آشپز یا قناد
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام
کاربر عادی
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام

ورود به سایت

نام کاربری :
کلمه عبور :

تارت تاتین گلابی

جیمی الیور Jamie Oliver
like
534
like
60 دقیقه
like
like
6 نفر

در يــک نگــاه

مواد مورد نياز

1 - شکر دانه ریز 125 گرم
2 - کره سرد خرد شده 40 گرم
3 - پودر زنجفیل ½ قاشق چایخوری
4 - پودر دارچین ½ قاشق چایخوری
5 - گلابی بزرگ خرد شده 3 عدد
6 - خمیر هزارلا یا میلفوی 375 گرم
7 - خامه فرم گرفته برای تزئین

روش پخــــت

ابتدا فر را روی 200 درجه سانتی گراد گرم کنید .

شکر را در یک ظرف 25 سانتی متری مخصوص فر بریزید و بعد روی حرارت گاز بگذارید و اجازه دهید شکر به رنگ کاراملی در بیاد بعد کره و پودر زنجفیل و دارچین را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس گلابی های خرد شده را اضافه کنید و بعد زیر حرارت را کم کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزید تا گلابی ها نرم شوند .

ظرف را از روی حرارت بردارید و به کناری بگذارید تا کمی خنک شود .

خمیر هزار لا را به قطر 5 میلی متر باز کنید و بزرگتر از دهانه ظرفتون آنرا برش بزنید بعد خمیر را روی سر ظرف بگذارید و ظرف را توی فر گذاشته تا به مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانیکه خمیر رنگش طلایی شود، بپزد.

بعد دسر را از توی فر درآورده و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود ، سپس با یک چاقو دور تا دور خمیر را از ظرف جدا کنید و ظرف فر را با خمیر و مخلفات گلابی کاراملایز که در آن است ، درون یک بشقاب برگردانید . و روی تارت را با خامه فرم گرفته تزئین کنید .

نظرات :

هنوز کامنتی برای این دستور پخت ثبت نشده است.
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به گروه تاپ تو ایت می باشد.
شرایط عضویت | حریم خصوصی