عضویت در سایت
آشپز یا قناد
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام
کاربر عادی
ابتدا قوانین و مقررات سایت را مطالعه و سپس ثبت نام کنید
ثبت نام

ورود به سایت

نام کاربری :
کلمه عبور :

املت فرانسوی با سبزی های معطر

پیشنهاد سایت
like
1240
like
5 دقیقه
like
like
1 نفر

در يــک نگــاه

يک صبحانه خوشمزه و متفاوت با تخم مرغ محبوب

مواد مورد نياز

1 - تخم مرغ بزرگ 3 عدد
2 - سبزی های تازه مانند جعفری، ترخون، پیازچه، جعفری خرد و ریز شده 1 قاشق غذاخوری یا 2 گرم
3 - نمک و فلفل به میزان لازم
4 - کره 1 قاشق غذا خوری

روش پخــــت

در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را با یک چنگال پلاستیکی و یا چوبی تا زمانی که آخرین نشانه هایی از سفیده در مخلوط. دیده نشود هم بزنید . مخلوط سبزی ها را با نمک و فلفل.به آن اضافه کنید.

در یک ماهیتابه متوسط کره را روی حرارت متوسط، تا زمانی که به طور کامل ذوب شده و کف آلود اما سرخ است ذوب کنید . مایع تخم مرغ را اضافه کرده و به سرعت با چنگال هم بزنید و در همان حال ماهیتابه را تکان بدهید و 1 تا 2 دقیقه با حرکت دورانی مطمئن شوید مایع تخم مرغ در همه ی آن پخش شده باشد . زمانیکه مایع تخم مرغ خوب مخلوط شد و حالت خامه ای و البته کمی نرم و شل پیدا کرده بود متوقف کنید.

با استفاده از چنگال، به آرامی مایع تخم مرغ را در ماهیتابه پهن کنید تا جاییکه اطراف لبه ها را هم پر کند . روی آن باید شل و خامه ای باشد، اما اگر هنوز بیش از حد مایع و خام است ، پخت را کمی بیشتر ادامه دهید ( ضمنا می توانید مایع شل تر را به سمت لبه های ماهیتابه هدایت کنید تا زودتر بسته شوند .

سپس از روی حرارت برداشته و ماهیتابه را با استفاده از دسته ی آن کمی به سمت پایین از طرفین بگیرید و بعد با استفاده از چنگال، به آرامی املت را تا نیمه ی آن رول کنید . در ادامه با استفاده از همان چنگال، املت را به لبه ماهیتابه هل داده و لبه ی انتهایی بیرون مانده ی آن را به سمت رول بچرخانید تا رول بسته شود.

در انتها ، رول املت آماده شده را با استفاده از ماهیتابه و به آرامی داخل ظرف وارد نمایید. دقت کنید که لبه ی چسبیده شده در زیر قرار بگیرد تا فرم بهتری داشته باشد ( در صورت رو بودن لبه ها با استفاده از 2 چنگال آن را برگردانید .)

نکته :

می توانید به دلخواه یا به همراه سبزی ها و یا بصورت جداگانه از پنیر پیتزا هم در آن استفاده نمایید . پنیر را قبل از رول کردن روی تمام سطح مایع املت بریزید و سپس رول کنید .

ضمنا مراحل آماده سازی و پخت یه صورت تصویری در بخش گالری را مشاهده نمایید.

گالــری تصـــاوير

نظرات :

هنوز کامنتی برای این دستور پخت ثبت نشده است.
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به گروه تاپ تو ایت می باشد.
شرایط عضویت | حریم خصوصی